MENU
Головна » 2014 » Грудень » 15

    Всеукраїнський тиждень права ініційовано 21 травня 2008 року Координаційною радою молодих юристів України, яка є консультативно-дорадчим органом Міністерства юстиції України.

   10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошеної Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини, яка задекларувала рівність прав усіх людей.

    З 08.12. по 12.12.2014року у нашому ліцеї проводився Тиждень правових знань. Відповідальним за його проведення була вчитель історії та правознавства - Керестей Світлана Юріївна.

    У рамках цього тижня був проведений правовий ринг між учнями IIкурсу. Команди "Ліцеїст" та "Патріот" мали можливість змагатися у знаннях правил та законів суспільства та норм поведінки у повсякденному житті. Перемогла команда "Патріот" (капітан команди - Роман Іван). Хочеться відміти активну участь Причина Наталії, Капітан Мартіни, ... Читати далі »

Просмотров: 618 | Добавил: khil | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

Відповідно до Умов прийому 2015 року, вищі навчальні заклади України 16 грудня оприлюднять на своїх сайтах правила прийому. Кожен університет самостійно визначатиме необхідний для вступу перелік предметів та рівень складності тестів. Про це повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор  Лікарчук 10 грудня 2014 року під час вебінару.

Також Ігор Лікарчук зауважив, що порівняно з минулим роком, програми ЗНО з 11 предметів залишилися без змін, а в програми з трьох предметів — внесено лише незначні зміни.

 Цього року випускники минулих років, які вступатимуть до ВНЗ обов’язково повторно  складатимуть тести ЗНО. 

Варто звернути увагу на те, що складання тесту з української мови та літератури є обов’язковим для всіх абітурієнтів, незалежно від навчального закладу, до ... Читати далі »

Просмотров: 499 | Добавил: ymerenich | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

 Google спільно з Інтернет Асоціацією України запускають комплексний освітянський  ресурс для дітей та вчителів «Про Інтернет».  Як, дотримуючись правил безпеки, отримати доступ до знань, знаходити потрібну інформацію, критично оцінювати контент, створювати власні інтернет-проекти, спілкуватися — про все це можна дізнатися з ресурсу.

Проект «Про Інтернет» спрямовано на підвищення цифрової компетентності учнів українських шкіл. Навчальна частина проекту складається з чотирьох навчальних модулів для школярів. А завдяки інтерактивній грі «Подорож на Астерікс» та тестуванню діти можуть закріпити отримані знання і навички. За умови успішного проходження тестування учень нагороджується спеціальним сертифікатом Goo ... Читати далі »

Просмотров: 474 | Добавил: ymerenich | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)