MENU
Головна » 2015 » Лютий » 18

Зима - це не лише сильний мороз, сумна сіра погода і депресія. Це ще й різноманітні зимові розваги на снігу і льоду. Отож,  учні 6 класу (класний керівник Райда М.В.), 7 класу (класний керівник Керестей С.Ю.), 9 класу (класний керівник Білак Л.Д.), 10 класу (класний керівник Лендєл Н.І.)  та Кеню Г.В., вихователь  Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею вирішили оголосити бій депресивному стану і поїхати на ковзанку в м. Мукачево,  щоб насолодитися свіжим снігом, морозцем та оптимізмом.

Чим корисне катання на ковзанах. Насправді, сучасні дослідження стверджують, що у таком ... Читати далі »

Просмотров: 683 | Добавил: khil | Дата: 18.02.2015 | Комментарии (0)

16 лютого 2015 року в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї відбулося чергове засідання методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу. Тема засідання: "Особистісно-орієнтоване навчання та виховання учнів у плані використання інтерактивних технологій".

Були обговорені питання теми засідання (доповідала Палош Т.І., голова методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу), проведений аналіз успішності учнів з природничих предметів. Розглянута робота з обдарованими учнями та результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. З творчим звітом виступила вчитель математики Лендєл Н.І. Був зроблений аналіз проведених заходів у рамках  тижнів хімії та математики.

У роботі ... Читати далі »

Просмотров: 596 | Добавил: khil | Дата: 18.02.2015 | Комментарии (0)