MENU
Головна » 2015 » Лютий » 19

17 лютого 2015 року відбулося засідання методоб'єднання класних керівників Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею, на якому були присутні класні керівники 5-11 класів, Меренич Ю.Е. - директор ліцею, Хіль С.В.  - заступник директора з НР, Гелей Н.М. - заступник директора з виховної роботи, Ромочівська М.Ф. - практичний психолог.

Тема засідання: "Формування здорового способу життя - спільна робота школи та сім'ї".

З доповіддю про важливість формування здорового способу життя виступала практичний психолог ліцею Ромочівська М.Ф., наголосивши на тому, що для успішного вирішення цього питання повинна бути добре налагоджена робота школи, сім'ї та громадськості.

Своїм баченням виникнення проблеми дитячої наркоманії, токсикоманії та алкоголізму поділилась Білак ... Читати далі »

Просмотров: 564 | Добавил: khil | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)

Тренінги, психологічні вправи, консультації та діагностики є традиційними у роботі практичного психолога Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею Ромочівської Марії Федорівни. Її психологічні заняття завжди проводяться на високому методичному рівні з використанням новітніх технологій.

18 лютого 2015 року в ліцеї був проведений тренінг на тему "Профілактика та подолання стрксових станів". Організатором була Ромочівська М.Ф., а учасниками - педагогічні працівники ліцею. 

Метою тренінгу було: ознайомити учасників тренінгу з методами профілактики та боротьби зі стресом; здійснити профілактику негативних особистісних утворень, які заважають підвищенню адекватності самосвідомості й знижують рівень соціальної і психологічної компетентності; знизити рівень ситуативної і особистісної тривожності; формув ... Читати далі »

Просмотров: 769 | Добавил: khil | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)