MENU
Головна » 2015 » Лютий » 25

Навчайтеся жити, попереджуючи

перешкоди, а не лякаючись їх.
Ми всі пливемо в одному човні
під назвою –

 «Безпечне життя»!

              На виконання розпорядження голови Закарпатської облдержадміністрації від 30.01.2015 №29 „Про введення на території Закарпатської області режиму підвищеної готовності територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту” та лист відділу освіти Іршавської райдержадміністрації від 11.02.2015 № 02-16\157 вихованці та працівники Ільницького спортивно – гуманітарного ліцею   удосконалили  теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та ... Читати далі »

Просмотров: 558 | Добавил: natalig | Дата: 25.02.2015 | Комментарии (0)

        Минулого тижня в адмінбудинку райСЮТур завершилися змагання з «Техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях», які тривали на протязі січня – лютого 2015 року.

        Незважаючи на те, що на дворі панували морози, юні туристи не мали часу нудьгувати. Саме в цей зимовий період на базі головного приміщення Іршавської райСЮТур (директор Іван Терпай) проходив цікавий вид змагань, який проводиться тут вже четвертий рік поспіль і став традиційним. Організаторами проведення і головними суддями цих змагань стали методист по спортивному профілю – Андрій Рябець та керівник гуртків – Василь Васильцюн. Саме вони обладнали зал адмінбудинку всім необхідним для успішного проведення даного заходу, а також надавали методичну допомогу керівникам гуртків Іршавської райСЮТур під час тренувальних занять на протязі минулого місяця. 

    Хочеться нагадати, що даний вид змагань (як і всі попер ... Читати далі »

Просмотров: 737 | Добавил: khil | Дата: 25.02.2015 | Комментарии (0)

 

21 лютого представники всіх націй і народностей відзначали Міжнародний день рідної мови. Урочисте святкування цієї визначної дати відбулося і в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї.
На уроках української мови та літератури вчителі-філологи проводилися інформаційні хвилинки,  тематичні вікторини, класні керівники проводили виховні години, на яких учні поглиблювали свої знання про мову, її розвиток, місце серед інших мов світу, а також знайомилися з шляхами підвищення культури мовлення, з мовними обов’язками громадян, з державними документами, що стосуються української мови.


 

Мовознавча вікторина, присвячена Міжнародному ... Читати далі »

Просмотров: 700 | Добавил: khil | Дата: 25.02.2015 | Комментарии (0)