MENU
Головна » 2015 » Березень » 09

    Згідно з наказом Департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації №3 від 03.03.2015 року "Про підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2014-2015 навчальному році учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею стали призерами цього конкурсу. Серед них:

1. Причина Наталія Валеріївна (учениця ІІ курсу) - ІІІ місце. Тема науково-дослідницької роботи  "Трагедія українського народу у романі Марії Матіос "Солодка Даруся" ( секція "Українська    література", базовий предмет - українська мова і література).

2. Сакаль ... Читати далі »

Просмотров: 528 | Добавил: khil | Дата: 09.03.2015 | Комментарии (0)

    У рамках Місячника педагогічної майстерності вчителів, які атестуються у 2014-2015 навчальному році вчитель математики Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею  Волошин Вірослава Іванівна  провела  відкритий урок у 5 класі на тему "Додавання і віднімання дробів з однаковими знаменниками. Правильні і неправильні дроби. Мішані дроби". 

    Вірослава Іванівна мала на меті систематизувати та узагальнити знання і вміння учнів з теми, відпрацювати і  вдосконалити навички розв'язування завдань, що передбачають виконання дії віднімання і додавання дробів з однаковими знаменниками, а також підготувати учнів до виконання контрольної роботи. 

    На уроці було вдало поєднано різні форми і методи роботи, зокрема робота ... Читати далі »

Просмотров: 860 | Добавил: khil | Дата: 09.03.2015 | Комментарии (0)