MENU
Головна » 2015 » Жовтень » 07

     Згідно з планом роботи Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею на 2015-016 навчальний рік днями в нашому навчальному закладі були проведені засідання методоб'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу (голова МО - Васильєва В.П.), вчителів природничо- математичного циклу (голова МО - Палош Т.І.), вчителів військово-патріотичного та естетичного виховання (голова МО - Білак Л.Д.), класних керівників (голова МО - Лендєл Н.І.).

    Під час засідань було зроблено аналіз роботи всіх методоб'єднань за минулий навчальний рік, затверджено план роботи МО на 2015-2016 навчальний рік. Всі члени МО були ознайомлені з новинками методичної літератури. Засідання всіх методоб'єднань мали  конструктивний характер та відповідали методичним вимогам їх проведення. 

... Читати далі »
Просмотров: 451 | Добавил: khil | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)

    Свята приходять і відходять, змінюються дати і події, їх забувають і відроджують. Але День учителя святкують всі й завжди. Адже кожен із нас пройшов крізь серце учителя, яке було щедрим та люблячим. У цей день у нашому ліцеї  традиційно проходить День самоврядування: учні 11 класу проводять уроки, випробовуючи себе у ролі вчителя.  

     Існує громадський стереотип: школа - підготовка до життя. Та в нашому ліцеї  з цим не погоджуються. Школа - це і є саме життя, причому, поза сумнівом, одна з найяскравіших його сторінок. Щоденно ми намагаємось заповнити простір дитини соціально-корисними справами, духовним багатством і позитивними емоційними враженнями.  Один із них - День Самоврядування. У запровадженні його ми, вчителі ліцею, керувались бажанням допомогти дітям відчути свою значимість, навчити наполегливості в реалізації своїх планів, ... Читати далі »

Просмотров: 527 | Добавил: khil | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)