MENU
Головна » 2016 » Лютий » 27

    Нещодавно відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Участь в обласному етапі конкурсу взяли троє  юних науковців Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею -  Довжанин Андрій, Сакаль Ярослава та Шестак Неля, які вибороли першість у районному етапі.

    Учасникам обласного етапу конкурсу необхідно було виконати контрольні завдання з базових предметів ( українська мова і література  - для Андрія, історія України - для Ярослави та Нелі) та захистити свої наукові дослідження. Відповідними балами були оцінені і самі науково-дослідницькі роботи.

   Пройшовши всі ці випробування наші учні разом із своїми науковими керівниками здобули такі резутьтати:

    Шестак Неля - І місце (секція "Релігієзнавство") і вона буде представляти Закарпатську область у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту & ... Читати далі »

Просмотров: 487 | Добавил: svitlana | Дата: 27.02.2016 | Комментарии (0)

    Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють у зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни,  нещодавно учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею зустрілися з односельцями - учасниками бойових дій у зоні АТО - Остафійчуком Віталієм, Савко Антоном та Шестаком Євгенієм.

    Педагоги та учні зі сльозами на оча зустріли свого колишнього випускника Остафійчука Віталія як справжнього героя. Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Запрошені гості не на багато старші за учнів, а вже встигли побувати на війні. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України.

    Наші геро ... Читати далі »

Просмотров: 510 | Добавил: svitlana | Дата: 27.02.2016 | Комментарии (0)