MENU
Головна » 2016 » Квітень » 01

      Днями учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею взяли участь у районних змаганнях з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях.

     Проходили вони в адмінбудинку Іршавської районної станції юних туристів. Цього року загальна кількість учасників була 214. Всі команди були поділені на дві вікові групи. У старшій віковій категорії взяло участь 13 команд, а в молодшій - 38 (у кожній - по 4 учасників).

    Кожен учасник намагався виступити з хорошими результатами, адже призери змагань серед юнаків та дівчат зазвичай нагороджуються грамотами та краєзнавчими сувенірами.

    У старшій віковій групі серед юнаків (яких було 30) в особистому заліку найкращий результат показав учень ІІІ курсу -  Іван Роман ( І місце), а ІІ місце посів ще один учень ІІІ курсу нашого ліцею -  Віталій  Титичко.

    Підсумувавши час усіх учасників команд у загальному заліку у старшій вікові ... Читати далі »

Просмотров: 450 | Добавил: khil | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

        Нещодавно в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї було проведено виховний захід з учнями молодшої групи спортивних класів на тему " Україна - наш спільний дім". Організатором години спілкування була вихователь Варцаба Ганна Іванівна. Метою заходу було закріпити знання учнів про Україну, її символи та  традиції, впроваджувати елементи естетичного виховання культури спілкування; розвивати українське мовлення учнів, культуру поведінки, уміння приймати рішення в нестандартних ситуаціях, колективну творчість і комунікативні здібності; виховувати любов і повагу до своєї Батьківщини - України, її символів, традицій, обрядів, почуття глибокої поваги до предків, своїх рідних і близьких, творчу самостійність і відповідальність. Запрошеними на захід були класні керівники 5-11 класів, вчителі-предметники, учні 7 класу та адміністрація ліцею. Учні-спортсм ... Читати далі »

Просмотров: 471 | Добавил: khil | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)