MENU
Головна » 2019 » Жовтень » 25

 24 жовтня, Ільницький ліцей приймав гостей кущового етапу конкурсу "Партіот".
Змагалися команди шкіл Брідської ЗОШ І-ІІІ ст, Броньківської ЗОШ І - ІІІ ст., Білківської ЗОШ І - ІІІ ст., Довжанської ЗОШ І - ІІІ ст., Зарічанської ЗОШ І - ІІ ст , Ільницької гімназії та Ільницького спортивно - гуманітарного ліцею.

 Потрібно сказати, що змагання проходили у дружній, теплій атмосфері. Всі учасники конкурсу та їх наставники  раділи успіхам один одного, вболівали за членів своїх команд. На спортивному майданчику витав дух спортивного азарту, а він як відомо тільки там де збираються активні, захоплені спортом люди.

За результата ... Читати далі »

Просмотров: 472 | Добавил: natalig | Дата: 25.10.2019 | Комментарии (0)


   Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.   Серед прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови (14 жовтня). Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Починаючи з 2015 року, 14 жовтня це також і День захисника України.   День захисника України та День Українського козацтва – це свято історії, культури, високих моральних цінностей, а також – дружби та об’єднання заради втілення у життя цікавих задумів та ідей.  ї
 
    З метою формування патріотично - зрілої особистості, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності ... Читати далі »
Просмотров: 460 | Добавил: natalig | Дата: 25.10.2019 | Комментарии (0)