MENU
Головна » 2020 » Вересень » 25

29 вересня стартують лекції про науку для підлітків від Science Teens Platform

29 вересня 2020 року стартують осінні лекції про науку для підлітків 13-17 років від програми Science Teens Platform. Перші лекції – 29 вересня та 7 жовтня – буде присвячено властивостям атмосфери та анатомії наукових відкриттів, реєстрацію на них вже відкрито.

Лекція “Атмосфера – повітряна ковдра планети та передумова життя на Землі” відбудеться 29 вересня о 19:00. Її читатиме Світлана Краковська – кліматологиня, кандидатка фізико-математичних наук, старша наукова співробітниця Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України.

Вона розкаже про атмосферу як важливу складову кліматичної системи Землі, фі ... Читати далі »

Просмотров: 235 | Добавил: khil | Дата: 25.09.2020 | Комментарии (0)

Триває набір на програму FLEX 2021-2022!

 

pastedImagebase640Організація Американської Ради з міжнародної oсвіти: ACTR/ACCELS (American Councils) доводить до Вашого відома інформацію щодо програми культурного обміну між Україною та Сполученими Штатами Америки для старшокласників „Програма обміну майбутніх лідерів” (FLEX).  Будемо вдячні, якщо Ви зможете поширити цю інформацію серед ваших учнів.

FLEX  – програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США й адмініструється в Україні організацією „Американські Ради з Міжнародної освіти: ACTR/ACCELS” (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки України.
Програма надає можливість українським учням навчатися в амери ... Читати далі »

Просмотров: 240 | Добавил: khil | Дата: 25.09.2020 | Комментарии (0)