MENU
Головна » 2016 » Січень » 22 » 22 січня - День Соборності України
22:34
22 січня - День Соборності України

           22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.

          З нагоди відзначення Дня Соборності України в Ільницькому спортивно- гуманітарному ліцеї  було проведено ряд заходів інформаційного, просвітницького та виховного характеру: уроки пам’яті, виховні години «Моя Україна – єдина і неподільна». Організовано випуск шкільних газет«І обнялися береги одного вічного народу», «Історія української державності».

         На урочистій лінійці учні та вчителі ліцею об’єдналися в живий «Ланцюг єдності», і   таким чином вони показали, що Схід і Захід разом.

       

     Учні нашого закладу  впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Переглядів: 561 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: