MENU
Головна » Архів матеріалів

        Міжнародний  учнівський конкурс юних істориків "ЛЕЛЕКА" - 2016 проводиться на виконання наказу Міністерства освіти і науки , молоді та спорту від 02.02.2012 року №98 "Про затвердження Правил проведення Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків "Лелека", зареєстрованого в Міністерстві юстиції 20.02.2012року за №257/20570 та від 07.03.2012 року №269 "Про проведення Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків "ЛЕЛЕКА" на базі ініціатора цих змагань - Всеукраїнської громадської організації "Освітній простір".

    У Міжнародному учнівському конкурсі юних істориків "ЛЕЛЕКА" - 2016, який відбувся 24 березня, взяло участь 16 учнів 5-10 класів Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею. Відповід ... Читати далі »

Просмотров: 594 | Добавил: khil | Дата: 07.04.2016 | Комментарии (0)

    29-30 березня 2016 року відбувся ІІ етап Чемпіонату України серед юніорів з пішохідного туризму "Відкриття туристичного сезону - 2016". Метою цього заходу є популяризація туризму як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури і спорту у всебічному розвитку та вихованні учнівської молоді, пропаганди здорового способу життя та активного відпочинку серед учнівської молоді.

    Команда Іршавського району налічувала 8 учнів - представників різних навчальних закладів району.  Після всіх змагань команда туристів нашого району посіла ІІІ місце. Учасником збірної команди району був і учень 10 класу  Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею - Тюк Юрій. Вітаємо його з призовим місцем у командному заліку  та бажаємо ще кращих досягнень у майбутньому!!!

Просмотров: 513 | Добавил: khil | Дата: 06.04.2016 | Комментарии (0)

   Постійні зв’язки учні нашого ліцею  підтримують з ветеранами Великої Вітчизняної війни, учасниками бойових дій та воїнами АТО, які проживають в нашому селі. Це – шановні ветерани Другої світової війни: підполковники запасу Стельмах Микола Дмитрович, Попович Іван Васильович та Новіков Віктор Степанович.

   Кожного року шефську допомогу здійснюють учні старшої спортивної групи,   які регулярно відвідують вдома ветеранів,  з наданням посильної допомоги щодо упорядкування садиб, подвір'їв, Цьго року учні 10 класу Куртинець Василь, Титичко Віталій, Михайлюк Ярослав  та Тесличко Іван разом з військовим керівником ліцею Ісаком Федором Федоровичем допомагали стареньким по господарству.

   Ця робота спонукає дітей до співчуття, взаємодопомоги, навчає поваги до старших, слабших, вмінню правильно та своєчасно надав ... Читати далі »

Просмотров: 514 | Добавил: natalig | Дата: 06.04.2016 | Комментарии (0)

      Днями учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею взяли участь у районних змаганнях з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях.

     Проходили вони в адмінбудинку Іршавської районної станції юних туристів. Цього року загальна кількість учасників була 214. Всі команди були поділені на дві вікові групи. У старшій віковій категорії взяло участь 13 команд, а в молодшій - 38 (у кожній - по 4 учасників).

    Кожен учасник намагався виступити з хорошими результатами, адже призери змагань серед юнаків та дівчат зазвичай нагороджуються грамотами та краєзнавчими сувенірами.

    У старшій віковій групі серед юнаків (яких було 30) в особистому заліку найкращий результат показав учень ІІІ курсу -  Іван Роман ( І місце), а ІІ місце посів ще один учень ІІІ курсу нашого ліцею -  Віталій  Титичко.

    Підсумувавши час усіх учасників команд у загальному заліку у старшій вікові ... Читати далі »

Просмотров: 450 | Добавил: khil | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

        Нещодавно в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї було проведено виховний захід з учнями молодшої групи спортивних класів на тему " Україна - наш спільний дім". Організатором години спілкування була вихователь Варцаба Ганна Іванівна. Метою заходу було закріпити знання учнів про Україну, її символи та  традиції, впроваджувати елементи естетичного виховання культури спілкування; розвивати українське мовлення учнів, культуру поведінки, уміння приймати рішення в нестандартних ситуаціях, колективну творчість і комунікативні здібності; виховувати любов і повагу до своєї Батьківщини - України, її символів, традицій, обрядів, почуття глибокої поваги до предків, своїх рідних і близьких, творчу самостійність і відповідальність. Запрошеними на захід були класні керівники 5-11 класів, вчителі-предметники, учні 7 класу та адміністрація ліцею. Учні-спортсм ... Читати далі »

Просмотров: 472 | Добавил: khil | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

     Щаслива дітвора нарешті дочекалася весняних канікул! Можна трохи відпочити від відповідальних уроків, побільше поспати зранку або зайнятися улюбленою справою. Сумувати  і нудьгувати точно не прийдеться. Та ще й якраз на цей період прийшлися такі улюблені усіма дітьми спортивні змагання – ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей “Олімпійське лелеченя”. Районні змагання юних олімпійців гостинно приймали у приміщенні спортивної зали Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Директор Іршавської ЗОШ №2 Гичка Г.Ю., як завжди, гостинно прийняла усіх членів районного дитячого спортивно-масового заходу “Олімпійське лелеченя”, щиро привітала присутніх і побажала спортивного ентузіазму дітям, спонукала юних ол ... Читати далі »

Просмотров: 811 | Добавил: natalig | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)

Шановні діти, вчителі та всі небайдужі!

Цього року адміністрація Національного природного парку «Зачарований край», разом із WWF (Всесвітнім фондом дикої природи) закликає українців, іршавчан та всіх небайдужих узяти участь у підтримці кампанії Година Землі.

З цієї нагоди, запрошуємо всіх провести пропагандистську акцію, яка відбудеться на базі районного Будинку дитячої творчості 18 березня 2016 року в прищенні актової зали о 12:00 год. (за київ.часом) за участі учнів шкільних лісництв та працівників НПП «Зачарований край».

 Тим самим кожен віз ... Читати далі »

Просмотров: 455 | Добавил: natalig | Дата: 18.03.2016 | Комментарии (0)

   

Учні та вчителі Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею мали нагоду долучитися до прекрасного - бути гладачами музично-поетичної композиції "Красне поле - з серцем у руках", присвяченої незгасній та незгасимій пам'яті вознесіння національного духу у Карпатській Україні. Чудова гра акторів Сергія Соболя та Роберта Голованенка підкорила серця глядачів, а  глибокий зміст віршів, безперечно, закарбувався в пам'яті учнів назавжди. Цікаво те, що вони виконували авторські  пісні та вірші. 

 

    До речі, Ужгородський театр гумору "Шарж" здобув І місце на фестивалі гумористичних мініатюр "Василя Купала", який відбувся на Миколаївщині у 2012 році. 

... Читати далі »

Просмотров: 458 | Добавил: khil | Дата: 11.03.2016 | Комментарии (0)

    У рамках Панорами відкритих уроків та виховних годин учителів, які атестуються  в 2015-2016 н.р. в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї  Васильєва Вікторія Петрівна  провела  відкритий урок з української мови в 6 класі  на тему « Узагальнення й систематизація вивченого з теми «Прикметник».

    Урок був проведений на належному науковому та методичному рівні. При плануванні та проведенні уроку Вікторія Петрівна  дотримувалась загально дидактичних вимог. Тип та структура уроку відповідали його цілям та завданням. Обрані шляхи досягнення мети, комплекс прийомів та  завдань сприяли реалізації поставленої мети: повторити й узагальнити вивчене про прикметник, удосконалити вміння правильно й доречно використовувати прикметники в мовленні, вико ... Читати далі »

Просмотров: 719 | Добавил: svitlana | Дата: 11.03.2016 | Комментарии (0)

 

Природа  сказала  жінці:  будь  прекрасною,  якщо  можеш,

мудрою,  якщо  хочеш,  але  розважливою  ти  повинна 

бути  неодмінно.

                                                                                                         &nbs ... Читати далі »

Просмотров: 451 | Добавил: natalig | Дата: 06.03.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 52 53 »