MENU
Головна » 2020 » Лютий » 20 » А СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА,,
21:15
А СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА,,

Минає шість років від тих жахливих подій на майдані Незалежності, коли пролилась кров невинних людей, коли весь світ сколихнувся від тієї жорстокості, що дала початок новому відліку часу для нас, українців...
   Шість років… А неначе це було вчора… По телебаченню всі канали показують страшні картини кривавих сутичок на вулицях Інститутській та Грушевського. 
Майдан, як великий смолоскип. Згарище.... і люди... Наші люди! Наші українці там… захищаються від снайперів, міліції, беркуту, хіба ж це не страшно? Хіба ж це не пекло?
Лише одна мить і душі Героїв відійшли у вічність через секундні постріли у груди, спину, голову, а разом з тим у саме серце України і кожного українця зокрема!!!! Це потім, коли їх стало сто, їх назвали НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ.
   Це сотня історій, сотня людських життів, сотня нових зірок на небосхилі. Ніколи не висохнуть сльози матерів, що не дочекалися своїх дітей! Ніколи не загоїться рана на серці України!
   Сьогодні, 20 лютого, у нашому закладі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, відстоюючи права, гідність і свободи людини, європейське майбутнє України.

   Учні 8 класу разом з класним керівником Палош Т.І. та заступником директора з ВР Гелей Н.М. підготували лінійку - реквієм "А СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА,,,",

   Під час заходу діти розповідали вірші, виконували зворушливі пісні. Кожен учасник запалив свічку пам’яті за всіх тих, хто віддав своє життя, борючись на справжній, як би це жорстоко не звучало, війні.
   Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі. А Герої Майдану назавжди залишаться жити в нашій пам’яті!

Переглядів: 517 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: