MENU
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Будні ліцею
15:16
Будні ліцею

   

02 лютого 2015 року відбулося чергове засідання методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Під час проведення засідання керівник методоб'єднання вчитель української мови та літератури Васильєва В.П. ознайомила присутніх із підготовкою та проведенням Тижня української мови, присвяченого Міжнародному дню рідної мови. Члени методоб'єднання обговорили та затвердили план роботи з учнями з нагоди святкування 201 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка. Вчителі англійської мови Попович Т.М. та Хіль С.В. погодили план заходів щодо проведення тематичного тижня.

 У розділі "Методична скриня" досвідом з питань методики поділились вчителі Глеба Г.Я. та Райда М.В. ("Розвиток творчої активності учнів на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу", "Використання Інтернет-ресурсів на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу").

   Цікавим видалося обговорення основних особливостей складання дворівневих тестів з української мови, ознайомлення з термінами складання ДПА та ЗНО - 2015року, рекомендаціями та порадами щодо підготовки випускників до складання тестів. 

   Усі члени методоб'єднання взяли активну участь у роботі засідання. 

Переглядів: 567 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: