MENU
Головна » 2015 » Січень » 5 » Де і як зареєструватися для складання ЗНО
15:53
Де і як зареєструватися для складання ЗНО

Сьогодні, 5 січня, стартує реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме 7 тижнів – до 20 лютого. Через змінені правила проведення ЗНО реєстрація відбудеться у три етапи.

Як повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, учасникам необхідно відкрити сторінку «Реєстрація-2015» на веб-сайті УЦОЯО. Майбутньому абітурієнту потрібно самостійно увести необхідні дані, роздрукувати та заповнити реєстраційну картку. Ті, хто не може зробити це самостійно, можуть звернутися до одного з пунктів реєстрації. Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року пункти реєстрації працюють за місцем їхнього навчання. У Закарпатській області наразі зареєстрований лише один пункт реєстрації: у методичному кабінеті управління освіти Мукачівської міської ради (м. Мукачево, вул. Пушкіна, 2).

У реєстраційній картці потрібно вказати інформацію про населений пункт, де перебуватиме учасник 24 квітня – у день проведення ЗНО з української мови і літератури та під час проведення тестувань з інших предметів, які відбуватимуться у червні. 

Другий етап реєстрації передбачає надсилання до регіонального центру реєстраційних документів. Для випускників загальносвітніх шкіл все буде організовано навчальними закладами, а іншим закарпатцям, які хочуть взяти участь в ЗНО, повинні звернутися до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Після реєстрації для кожного учасника зовнішнього оцінювання на офіційному сайті Українського центру буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюватиметься за номером Сертифіката та PIN-коду. Також передбачена можливість внесення змін до реєстраційних даних шляхом перереєстрації. Така можливість буде в учасників ЗНО до 1 квітня 2015 року.

Переглядів: 520 | Додав: ymerenich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: