MENU
Головна » 2018 » Травень » 17 » День матері в ліцеї.
21:16
День матері в ліцеї.

Мама, матуся! Бабуся, бабусенька! Скільки тепла мають ці магічні слова, бо ними ми звертаємось до найближчої, найдорожчої, найріднішої, наймилішої для нас людини, людини з прекрасним і гордим ім’ям — Мати! І кожна бабуся – це наша друга мати. Любов до матері — це святе почуття. Там, де ступає матуся, здається, стає тепліше, піднімаються трави, розцвітають квіти, радісно щебечуть пташки.

15 травня 2018 року в Ільницькому спортивно – гуманітарному ліцеї з нагоди Дня матері відбулося свято «Я вдячний Богові за маму». Учні 5 го класу разом з класним керівником Велиган Н.Ю. підготували вірші, пісні, інсценізацію «Розмова дитини за день до свого народження». Учні дякували мамам і бабусям за їх любов, ласку й турботу.

«Бажаємо вам радості, щастя й любові, бажаємо, щоб завжди були ви здорові! Щоб настрій завжди був веселий, хороший! Щоб в кожній кишені водилися гроші! Ми любимо за все вас: за строгість, за ласку, хай буде життя ваше світлим, як казка!» - цими ніжними словами діти завершили свято.

Переглядів: 737 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: