MENU
Головна » 2019 » Жовтень » 11 » День туризму: яскраво, весело, пізнавально!
09:27
День туризму: яскраво, весело, пізнавально!

    Всесвітній день туризму — свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн. У 2012 році Міністерство освіти і науки України, визнаючи туристсько-краєзнавчу роботу однією з найефективніших засобів формування здорового способу життя, розширення кругозору дітей та юнацтва та виховання моральних якостей молодого покоління, з метою активізації цієї роботи рекомендувало запровадити у закладах освіти проведення Дня туризму.

    З огляду на це, 8 жовтня 2019 року в Ільницькому спортивно – гуманітарному ліцеї був проведений «День туризму», організований працівниками Іршавського районного центру позашкільної освіти.У проведенні заходу допомагали вчителі ліцею.

     «День туризму» проводився у вигляді змагань між 5-8 класами та 9-11 класами. Команди змогли показати свої вміння та навички на етапах: «укладка рюкзака», «розпалювання вогнища», «смуга перешкод», «розкладання палатки»,піся чого були нагороджені грамотами. Дітям захід дуже сподобався і вони ще довго не хотіли розходитись по домівках.

Переглядів: 459 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: