MENU
Головна » 2018 » Жовтень » 15 » День відкритих дверей в Іршавській РДА
20:39
День відкритих дверей в Іршавській РДА

    У рамках  Всеукраїнського тижня правових знань, 8 жовтня, учні 9 - 11 класів Ільницького спортивно - гуманітарного ліцею разом з учителями  завітали  до райдержадміністрації.
     Зустріли школярів в.о. керівника апарату РДА Федір Халак, в.о. начальника юридичного відділу Іршавської РДА Тетяна Попович та головний спеціаліст юридичного відділу РДА Тетяна Причина.

     Перед тим, як  ознайомитися з роботою управлінь та відділів Іршавської РДА, ліцеїсти відвідали Іршавське відділення поліції, де ознайомилися з роботою чергової частини та в цілому роботою всього відділення.  Юні гості мали змогу почути корисну лекцію про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, яку їм прочитала інспектор ювенальної превенції Горзов Яна. Учні задавали різноманітні питання, на які отримали кваліфіковані відповіді. 

   Потім пацівники Іршавської РДА провели для учнів пізнавальну екскурсію кабінетами адміністрації, познайомили їх з роботою управлінь та відділів, показали дітям зали засідань, де зазвичай проходять наради та сесійні засідання. Двері всіх кабінетів в цей день були відкриті і діти з цікавістю ознайомлювалися з робочими місцями працівників РДА та задавали хвилюючі для них питання.


  По закінченню зустрічі працівники райдержадміністрації побажали учням наснаги в здобутті нових знань, успішного вибору життєвого шляху та повної реалізації своїх можливостей!

 

Переглядів: 527 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: