MENU
Головна » 2016 » Квітень » 27 » До 450-ої річниці від дня народження Вільяма Шекспіра
11:42
До 450-ої річниці від дня народження Вільяма Шекспіра

                                                                                                     "Шекспір немає віку, - 

                                                                                                       він поза часом."

                                                                                                           Бен Джонсон

    Великим святом в Англії вважається 23 квітня - можлива дата народження Вільяма Шекспіра (1564). Точної дати його народження невідомо, однак хрещений він був 26 квітня 1564 року. На жаль, доля розпорядилася так, що всього через 52 роки життя (1616), великий англійський поет помер. Всі ці події відбувалися в Стретфорді-на-Ейвоні.

    А ми, на подяку знаменитому поету,  читаємо і перечитуємо його чудесні здобутки: "Отелло", "Гамлет", "Макбет", "Ромео і Джульєтта", "Король Лір", "Дванадцята ніч" та незабутні сонети.

    Вшановуючи Барда Ейвона, учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею разом з учителями англійської мови Хіль Світланою Василівною та Попович  Тетяною Михайлівною здійснили заочну подорож Великобританією, познайомились з місцями, пов'язаними з життям та творчістю Шекспіра, завітали до театру "Глобус", дізналися багато цікавих фактів про видатного драматурга і поета. Діти переглянули відео, відвідали Стретфорд-на-Ейвоні з його визначними Шекспірівськими місцями та притаманною англійською атмосферою на сторінках  відеопрезентації, дізналися багато цікавого про театр епохи Ренесансу, про відомий театр "Глобус". 

    Учасниками та глядачами цього позакласного заходу з англійської мови були учні 8, 9, 10-х класів. Під час проведення вікторини про життя та літературну творчість Шекспіра учні активно змагалися у командах, відповідали на запитання вікторини.

    Учням сподобалась заочна подорож Великобританією та вікторина. Всі отримали задоволення, позитивні емоції і хороші бали за участь у вікторині. Даний захід спонукав учнів розмовляти англійською мовою.

Переглядів: 529 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: