MENU
Головна » 2016 » Грудень » 18 » ГЕЛІАНТУС - 2016
15:02
ГЕЛІАНТУС - 2016

З метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення учнів  до поглибленого вивчення окремих дисциплін та до науково-дослідницької діяльності, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді у  ліцеї  проводяться різноманітні конкурси, турніри, учні стають учасниками та призерами олімпіад ,  конкурсів  тощо.

Уже  п'ятий  рік поспіль учні беруть активну участь у  Міжнародній природознавчій грі «Геліантус». У 2016 році її учасниками стало 34  учнів. Вони мали змогу перевірити свої знання з 4 навчальних дисциплін: фізики, хімії, географії та біології.  Учням  дуже сподобалися завдання, які вимагали не просто знання теоретичного матеріалу з предметів, а й встановлення причинно-наслідкових зв’язків, інтеграції знань у повсякденне життя та розвиток логічного мислення.

 

Високих результатів учні зможуть досягти завдяки систематичній, наполегливій роботі  з ними викладачів-наставників. Координатором гри в Ільницькому ліцеї є вчитель хімії - Палош Тетяна Іванівна, яка неодноразово отрималиа сертифікат Координатора Міжнародної природознавчої гри «Геліантус».

Вивчаймо чудовий і багатогранний світ наук. Граймо та перемагаймо!

Переглядів: 578 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: