MENU
Головна » 2016 » Квітень » 1 » Година спілкування з учнями спортивних класів
13:12
Година спілкування з учнями спортивних класів

        Нещодавно в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї було проведено виховний захід з учнями молодшої групи спортивних класів на тему " Україна - наш спільний дім". Організатором години спілкування була вихователь Варцаба Ганна Іванівна. Метою заходу було закріпити знання учнів про Україну, її символи та  традиції, впроваджувати елементи естетичного виховання культури спілкування; розвивати українське мовлення учнів, культуру поведінки, уміння приймати рішення в нестандартних ситуаціях, колективну творчість і комунікативні здібності; виховувати любов і повагу до своєї Батьківщини - України, її символів, традицій, обрядів, почуття глибокої поваги до предків, своїх рідних і близьких, творчу самостійність і відповідальність. Запрошеними на захід були класні керівники 5-11 класів, вчителі-предметники, учні 7 класу та адміністрація ліцею. Учні-спортсмени продемонстрували глядачам  вміння самоорганізовуватись та  працювати командою. 

    Слід відмітити неабияку активність під час проведення години спілкування таких учнів, як Фечки Романа, Старости Василя, Ляшка Ярослава, Вензела Романа, Бажова Петра, Бойка Михайла, Марка Станіслава, Кормоша Івана, Вебера Юрія, Воскресенського Даніеля, Заріцькі Михайла та Дубляка Сергія.

    Без сумніву, заочна "Подорож по Україні" з її станціями "Географічна", "Історична", "Правова", "Віршована" та  "Кінцева" назавжди залишиться у пам'яті учнів.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Переглядів: 473 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: