MENU
Головна » 2015 » Лютий » 13 » "Любов, яка вселяє віру"
16:32
"Любов, яка вселяє віру"

                                          

Життя без кохання,

Життя без любові –

То небо без сонця,

То небо беззоре!

Життя неможливе,

Воно не існує,

Коли наше серце

Любові не чує.

       

           День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – про любов. В цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Крім того день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину…

      Цьго року спільно з Іршавським районним будинком дитячої творчості та районною учнівською організацією „Лідерˮ організовано колективний проект „Любов, яка вселяє віруˮ, який тривав  із 26 січня до 13 лютого 2015 року, в якому брали участь майже всі навчальні заклади району. Не залишилися осторонь і учні Ільницького спортивно - гуманітарного ліцею. Вони прийняли участь у підпроекті «Валентинка для героя»(учні 5-11 класів)  та  у підпроекті літературні читання «Все починається з любові»( Шестак Неля – учениця 10 класу)  , метою яких було виготовити сувеніри-валентинки для воїнів-земляків, які боронять нашу землю на сході країни та познайомити дітей з різними зразками любовної лірики,навчити прагненню відчувати силу любові, кохання, виховувати культуру почуттів,розвивати художні смаки, удосконалювати навички виразного читання.

     Лідери учнівського самоврядування нашого закладу мали можливість поспілкуватися з бійцем – добровольцем з села Довге Михайлом Боднарем, який і передасть бійцям у зону АТО валентинки, які для них з любов’ю зробили наші вихованці,  а також учні різних шкіл.

  

  

  

           

 

Переглядів: 562 | Додав: natalig | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: