MENU
Головна » 2016 » Квітень » 14 » «Людське життя – велика цінність»!
13:33
«Людське життя – велика цінність»!

    Кожен з нас – частина  суспільства, і наскільки гармонійним буде наше співіснування в ньому, залежить від молодого підростаючого покоління. Учні повинні усвідомити, що людина від народження наділена правами, а з часом, у процесі життя, після досягнення встановленого законом віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої дії.

       І саме сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів та соціальних служб. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

      Відповідно до плану заходів профілактики правопорушень серед школярів, 13 квітня 2016 року в Ільницькому спортивно - гуманітарному ліцеї відбулася година психолога на тему: «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх» та зустріч учнів ліцею  з головним спеціалістом відділу кримінальної поліції району Горзов Яною Василівною.  

      Після обговорення презентації  яку підготувала практичний психолог ліцею – Велиган Неля Юріївна, до учнів звернулася головний спеціаліст відділу кримінальної поліції району Горзов Яна Василівна, яка говорила з присутніми про їх права, звернула увагу дітей на те, що крім своїх прав  вони повинні виконувати свої обов’язки. Вона наголосила, що недотримання останніх веде до поганих наслідків, а саме до адміністративної або навіть кримінальної відповідальності. 

    Учні ліцею мали можливість задавати питання, які їх хвилюють, та отримати на них кваліфіковану та повну відповідь.

    На завершення заходу дітям було запропоновано продивитися відеофрагмент, де було показано , як неповнолітні відбувають покарання за ті чи інші скоєні злочини.

   Хочеться сподіватися на те, що учні нашого  ліцею  не будуть скоювати ніяких правопорушень, завжди дотримуватимуться законності і правопорядку  і  зустрічатимуться з працівниками правоохоронних органів  лише ось у такій,  доброзичливій обстановці. 

Переглядів: 500 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: