MENU
Головна » 2016 » Квітень » 11 » Математичний турнір у ліцеї
23:10
Математичний турнір у ліцеї

   Справжнім математичним святом видався "Математичний турнір" серед учнів 6-7 класів Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею. Проводячи  цей турнір, учитель математики - Волошин Вірослава Іванівна мала на меті формувати пізнавальний інтерес учнів до вивчення математики; розкрити красу математичних понять; поглибити здобуті на уроках знання, показати способи їх використання на практиці; виховувати колективізм, відповідальність за виконану справу; сприяти створенню атмосфери взаємоповаги між учнями та вчителями. 

     Команди  6 класу "Кмітливі" та 7 класу "Соколи" мали нагоду позмагатися у спритності, кмітливості та наполегливості під час проведення математичних змагань. Учні взяли участь у дванадцятьох конкурсах, а саме: "Представлення команд", "Розминка", "Цікаві вирази", "Рахівник", "Сірники", "Математична естафета", "Гарбузовий лабіринт", "Художник-математик" і т.д.

    Після наполегливих змагань з невеликою перевагою у 6 балів перемогу здобула команда 6 класу "Кмітливі".

    Під час "Математичного турніру" всі заплановані види роботи було успішно проведено. Діти мали змогу проявити свої математичні таланти та здібності, а також розвинути  своє логічне мислення. 

Переглядів: 549 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: