MENU
Головна » 2015 » Вересень » 11 » "Ми хороші пішоходи - ви найкращі водії!"
15:17
"Ми хороші пішоходи - ви найкращі водії!"

     Навчити дітей змалку дотримуватись правил дорожнього руху – таке завдання ставлять  перед собою не тільки батьки,  вчителі,  а й працівники ДАІ.

   Під  час чергової зустрічі зі школярами нашого закладу інспектори відділення ДАІ (з обслуговування м. Іршави та Іршавського району) Ледней Ярослав Іванович та Ісак Віктор Іванович  моделювали різні ситуації, в які найчастіше потрапляють пішоходи. Майже всі школярі знають основні правила безпеки. А тим, хто забув, ще раз нагадали: як правильно переходити проїжджу частину дороги; де, згідно з правилами, повинні знаходитись неповнолітні в салоні машини; що означають сигнали світлофора та регулювальника на дорозі.

      Серед учнів  були такі, які цікавились з якого віку, як і де велосипедисти  мають право рухатись проїжджою частиною. Адже більшість із школярів вже їздять  на велотранспорті.

       Інспектор ДАІ розповів підліткам, які зізнались, що переходять дорогу в невстановленому місті, в той час, як в декількох метрах є пішохідний перехід, про небезпеку, яка на них чекає. Вартовий доріг навів конкретні приклади до чого призводить така та необережна поведінка на дорозі.

       Під час бесіди юні учасники дорожнього руху задавали різноманітні питання працівникам ДАІ. Державтоінспектор був здивований, що в такому юному віці, учнів цікавили такі дорослі запитання, як розмір штрафів за порушення ПДР, як отримати водійські права та які засоби індивідуального захисту використовують інспектори Державтоінспекції під час несення служби.           Школярі пообіцяли дотримуватись правил дорожнього руху, а Державтоінспектори  в свою чергу пообіцяли завітати ще раз в гості та перевірити це.

 

Переглядів: 550 | Додав: natalig | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: