MENU
Головна » 2015 » Грудень » 20 » Музичний подарунок Ільницької дитячої школи мистецтв
18:45
Музичний подарунок Ільницької дитячої школи мистецтв

    Напередодні веселих зимових свят до нашого ліцею завітали учні та вчителі Ільницької дитячої школи мистецтв, які привітали всіх з наступаючими святами. А привітання звучали музичні, адже саме за допомогою музики можна  найяскравіше передати те, що не скажеш  словами.  Розпочала концерт директор Ільницької ДШМ - Ісак Олена Василівна, яка привітала всіх глядачів з прийдешніми святами. Ведучою та "яскравим вогником"  цього свята була вчитель музики - Білозір Людмила Олександрівна. 

    Під час концерту звучали різні музичні інструменти (сопілка, баян, скрипка, фортепіано, гітара) та різні за жанром музичні твори. Ми, глядачі, переконалися в тому, що музичний розвиток дуже важливий для будь-якої дитини. Він сприяє цілісному формуванню особистості, адже, під час слухання музики відбувається розвиток центральної нервової системи, м'язового апарату, полегшується процес соціалізації, розвивається художнє мислення, почуття прекрасного.

      На завершення концерту директор Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею Юліан Еміліянович Меренич подякував усім його учасникам та організаторам за приємні хвилини зустрічі з прекрасним і висловив надію на подальшу співпрацю з Ільницькою дитячою школою мистецтв.

    

Переглядів: 716 | Додав: svitlana | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: