MENU
Головна » 2015 » Березень » 19 » Незабутня зустріч з воїном АТО
21:25
Незабутня зустріч з воїном АТО

Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють  в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

З метою військово-патріотичного, національного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі  12 березня  2015 року в нашому закладі  відбулася  зустріч школярів із випускником ліцею, який на  даний момент є учасником бойових дій в зоні АТО,  бійцем гірсько – піхотної механізованої бригади № 128  - Танько Романом Юрійовичем.

Спочатку їхня бригада була командирована на 6 місяців у Сумську область для прикриття кордону з Росією. Потім їх перевели у Луганську область. Після виведення військ   з-під Дебальцева  їхню бригаду перевели у резерв. На початку квітня бійці знову будуть командировані на нові позиції.

Зустріч розпочалася вшануванням пам’яті загиблих хвилиною мовчання.

Потім учні з цікавістю прослухали розповідь захисника Вітчизни. Герой розповів про події на сході України, про героїзм воїнів, про визволення сіл , міст від  терористів.

І педагоги, і учні не стримували  сліз слухаючи розповідь героя. Наприкінці зустрічі присутні побажали  бійцю здоров’я, удачі, щастя, миру та найскорішого повернення додому  живими і здоровими.

Слава Україні! Героям слава!

 

Переглядів: 601 | Додав: natalig | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: