MENU
Головна » 2016 » Травень » 12 » "НІКОЛИ ЗНОВУ"
16:04
"НІКОЛИ ЗНОВУ"

Ільницький спортивно – гуманітарний ліцей завжди гостинно відчиняє двері для учнів, батьків, колишніх випускників, гостей. А 10 травня  до ліцею завітали ветерани Великої Вітчизняної війни Стельмах Микола Дмитрович, Новіков Віктор Степанович; колишні випускники, які перебували в зоні АТО Остафійчук Віталій Сергійович,Танько Роман Юрійович та учасники АТО Березнай Дмитро Дмитрович, Кирик Володимир Юрійович. 


Учні 8 класу разом з своїм класним керівником Керестей Світланою Юріївною підготували виховну годину на тему: « Зі сплаву геройства мертвих і живих писали імя – перемога!», привітали гостей квітами та піснями, гарними словами та побажаннями.

Учні 5-10 класів мали унікальну можливість поспілкуватися з очевидцями трагічних буднів війни, почути про геройські вчинки своїх земляків, які ціною власного життя виборювали світле, мирне майбутнє для наступних поколінь.

З глибоким сумом та болем в очах учасники АТО ділилися з учнями спогадами, що переживали  разом зі своїми побратимами за час, проведений в зоні АТО, показуючи своїм прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.

Відповідаючи на запитання, хлопці  намагалися у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, про військові будні.

Від педагогічного колективу та учнівської молоді прозвучали щирі слова подяки і шани всім бійцям, які перебувають на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, за їх бойовий дух, за незламний характер та жагу до перемоги.   
   Цю зустріч можна дійсно назвати зустріччю поколінь, яка виховує справжніх патріотів.

Микола Дмитрович подякував учнівському та педагогічному колективам за гідне збереження пам`яті про великий подвиг народу у роки Другої світової війни.

Переглядів: 535 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: