MENU
Головна » 2015 » Жовтень » 23 » "ОЙ ТАМ, НА ТОВЧКУ, НА БАЗАРІ,,,"
13:19
"ОЙ ТАМ, НА ТОВЧКУ, НА БАЗАРІ,,,"

       В таку прекрасну  осінню пору, коли все добро із садів, городів, полів і лісів було зібрано і звезено в двори, сховане в комори, льохи і клуні, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати лишки виробленої продукції, обміняти на інший товар та й навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами...

       А ще на ярмарку можна було відпочити і повеселитися, зустрітися з родичами, знайомими, друзями, обмінятися думками, рецептами, своїми знаннями та секретами.

    Цього року в нашому закладі було проведено свято «Осіння ярмарка».  Такий захід  згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик. Кожний клас  продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших з них.Біля прилавків було багато покупців, що бажали придбати смакоту.  

      Як і на справжньому ярмарку, не обійшлося без музичного супроводу, який підготували учні 5 – 11 класів. А це і веселі танці, і пісні, і караоке,  читання віршів на осінню тематику.

     Ярмарок тривав близько години, впродовж якої столи-прилавки швидко стали пустими, а всі його учасники  повернулися до своїх буденних справ.

Переглядів: 588 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: