MENU
Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Осіння ярмарка - 2016
16:19
Осіння ярмарка - 2016

    В осінню пору, коли все добро з садів та городів зібрано, час зібратися на великий осінній ярмарок, щоб продемонструвати свої кулінарні вміння, продати овочі та фрукти, поспівати, насміятися-повеселитися. А, може, щось своє обміняти на інший товар або й просто похвалитися…

     Чого тільки немає на тих гамірних ярмарках! На одному з них, що пройшов у Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї після свята  Покрови Святої Богородиці та зібрав у дружну родину учнів, учителів, батьків, мешканців села, ми побувала минулого тижня. І скажу вам: ну й весело там було!

    Продавали все, що душі заманеться: тістечка, печиво, яблука, горіхи, виноград, цукерки та, навіть, кулінарні вироби. На ярмарку не обійшлося без гуморесок, пісень, танців та інсценізацій із українськими персонажами. 

    За словами педагога-організатора Віти Олександрівни Старости, яка допомагала дітям організувати захід, такі родинні свята єднають, а діти мають можливість проявити всі свої здібності, вміння і таланти, знайомляться з українськими традиціями. На ярмарку збагачували словниковий запас, виховували любов до рідної мови. Все було зроблено з душею, тож і ярмарок вдався на славу!

Переглядів: 599 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: