MENU
Головна » 2018 » Листопад » 9 » Осіння ярмарка "Дари осені" 2018!
13:09
Осіння ярмарка "Дари осені" 2018!

   Ось і завітала до нас золота і щедра  осінь. Тому учні ліцею вирішили провести щорічну виставку осінньої композиції та ярмарку “Дари осені”. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові цікаві композиції учнів ліцею, які підготували виставку осінніх дарів.

   Разом із виставкою в закладі проходила осіння благодійна ярмарка, на якій кожен учень відчував себе справжнім продавцем.

   Ярмарок – це захід, який проводиться кожного року, а тому вже полюбився і його чекають з нетерпінням не тільки учні, а й батьки. Ретельна підготовка тривала декілька днів.

   Усюди лунав святковий настрій. Залучені до акції батьки й учні були активні, веселі та трохи заклопотані. Кожний, хто приніс «смаколики», зробив свій внесок у добру справу. Захід відбувся на високому рівні, в доброзичливій, веселій атмосфері.Такі заходи залишають по собі приємні спогади та сприяють розвитку здібностей і талантів учнів, налагоджують співпрацю школи та батьків.Ніхто не пішов із осіннього ярмарку без заряду позитивних емоцій та гарного настрою.

   Ми впевнені в тому, що кожен день шкільного життя має приносити радість. А для цього ми повинні самі робити наше життя яскравим і цікавим – організовувати, творити, винаходити…

 

 

Переглядів: 543 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: