MENU
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Пам’ятаємо, сумуємо,співчуваємо...
18:21
Пам’ятаємо, сумуємо,співчуваємо...

   

 

Всі ми добре знаємо, що в минулому на долю нашої країни випало багато випробувань. Україна не раз піднімалася з колін. Побита і вся в ранах, та нездоланна для ворогів своїх, вона йшла ворогу під кулі, щоб захистити всіх своїх дітей. Терновим шляхом дійшла Україна до сьогоднішніх днів. Здавалось все скінчилося, давно минуло і більш ніхто не пройде шляхом тих кривавих дій. Та не так здавалось, як вже сталось.

19 лютого 2016 року у Ільницькому спортивно – гуманітарному ліцеї була проведена лінійка-реквієм «Пам’ятаймо Героїв Небесної Сотні та АТО….». У заході взяли участь Данильченко Л.Л – жінка колишнього працівника ліцею  Данільченка Олександра Опанасовича, якому ворожа куля обірвала життя  19 січня 2015 року у боях під Донецьком та о.Михаїл.

Розпочали лінійку ведучі, які за допомогою відеопрезентації нагадали присутнім про те, як все починалося тоді на Майдані Незалежності, а пізніше і на вулиці Грушевського. Після цього учні розповіли вірші про Україну, яку вони бачать єдиною і незалежною.

Не в одного з присутніх з’явилися сльози на очах, коли Люба Леонідівна, розповідала про покійного чоловіка, що  поліг за рідну Україну.

У своєму виступі о.Михаїл закликав всіх сьогодні згадати у молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Вкінці хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих бійців АТО. Вони повинні жити в нашій пам’яті!

 

  

 

Переглядів: 589 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: