MENU
Головна » 2015 » Квітень » 20 » Перемога юних туристів ліцею на Чемпіонаті Закарпатської області з пішохідного туризму
11:09
Перемога юних туристів ліцею на Чемпіонаті Закарпатської області з пішохідного туризму

    З 24 по 26 березня 2015 року в селі Доманинці Ужгородського району відбувся ІІ (обласний) етап Чемпіонату України серед юнаків та юніорів з пішохідного туризму - "Відкриття туристичного сезону - 2015".

    У змаганнях взяли участь гуртківці багатьох районів Закарпатської області. Відрадно зазначити, що вихованці Ільницького спортивно-гуманітарного  ліцею Вільчак Наталія (учениця 8 класу), Роман Іван (учень 9 класу), Титичко Віталій (учень 9 класу) та Скраль Ангеліна (учениця 7 класу) гідно представили наш навчальний заклад на обласних змаганнях. Вони змагалися на дистанціях "Крос похід", "Особисто-командна смуга перешкод", "Командна смуга перешкод" у трьох вікових категоріях.

    Участь у даному Чемпіонаті для кожного з учасників залишилась у приємних спогадах. Дехто вперше спробував себе на обласних змаганнях, а хтось ще раз довів, що здатен на перемогу. Але кожна дитина намагалася показати себе якнайкраще. Дані змагання дуже важливі для кожного учня, адже це ще одна сходинка у формуванні особистості, ще один крок до самоствердження, впевненості в собі!

    Виступаючи на ліцейній лінійці, Осійський О.Д.- заступник директора Іршавської районної станції юних туристів та Рябець А.В. - керівник гуртка "Пішохідного туризму" наголосили на тому, що зазначені змагання пройшли на високому організаційному рівні, а дистанції змагань вразили учасників цікавістю та змістовністю. Після змагань юні туристи провели краєзнавчу екскурсію обласним центром, ознайомилися з багатьма цікавими об'єктами нашого краю.

    Окрім загальних грамот за перші місця усі наші туристи отримали медалі та грамоти в особистому заліку серед таких самих учнів області відповідної вікової категорії.

    Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями, дипломами Департаменту освіти і науки Закарпатської обласної адміністрації та грамотами Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді.

    Вітаємо наших учнів, пишаємося їх здобутками!!!

     

                                                              

    

Переглядів: 589 | Додав: khil | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: