MENU
Головна » 2015 » Серпень » 29 » Пишаємось нашими вихованцями !
00:06
Пишаємось нашими вихованцями !

    Днями в Іршавському Будинку культури відбулася серпнева конференція педагогів району, на яку  були запрошені й переможці та призери ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін 2014-2015 навчального року.

     Приємно для всіх нас, учителів Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею, було бачити серед цих дітей вихованку нашого навчального закладу - Причину Наталію, ученицю 10 класу, яка в цьому навчальному році стала подвійною призеркою - ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з російської мови та ІІІ місце в ІІ етапі захисту науково-дослідницьких робіт МАН (секція "Українська література"). Шкода тільки,  що на це свято не була запрошена ще одна учениця нашого ліцею - Сакаль Ярослава (11 клас), яка також у цьому навчальному році  здобула  ІІІ місце в ІІ етапі захисту науково-дослідницьких робіт МАН (секція "Соціологія").

    Втім, ми щиро радіємо за наших вихованців та вчителів, які підготували їх до таких результатів (Глеба Ганна Якимівна, Васильєва Вікторія Петрівна та Керестей Світлана Юріївна) і бажаємо учням нових успіхів у навчанні, а вчителям здоров'я, терпіння і творчих злетів.

  

Переглядів: 504 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: