MENU
Головна » 2017 » Вересень » 8 » Посвята в ліцеїсти!
15:13
Посвята в ліцеїсти!

     Ліцей… Чарівні звуки цього грецького слова хвилюють душу. Воно в усі часи писалося з великої літери і вимовлялося з виразом гордості і шанобливості. …У нашому ліцеї багато традицій і одна з найважливіших – традиція посвяти в ліцеїсти.

     7 вересня 2017 року в актовій залі нашого закладу відбулась церемонія «Посвячення в ліцеїсти», на якій були присутні учні, вчителі, батьки.

     З теплими словами привітання до всіх звернувся директор нашого ліцею Меренич Ю.Е. Справжній ліцеїст – це той, хто з гідністю і честю пройшов усі випробування при посвяченні.

    Перш ніж отримати заповітне звання ліцеїста, новобранці класу зачитали клятву ліцеїста, в якій пообіцяли не заплямувати честь ліцею, дотримуватись Кодексу ліцеїста та стати гідними громадянами своєї держави.

Виявляється, стати ліцеїстом зовсім не просто. Але наші новачки довели, що готові носити горде звання ліцеїста та з гідністю пройшли всі конкурси.

 По завершенню свята Юліан Еміліанович вручив майбутнім ліцеїстам цінні подарунки. Вітаємо нових ліцеїстів в дружній родині Ільницького спортивно – гуманітарного ліцею!

Велика подяка класному керівнику 5 класу Велиган Нелі Юріївні за підготовку цього свята.

Переглядів: 514 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: