MENU
Головна » 2017 » Червень » 25 » Працівник НПП «Зачарований край» разом з дітьми прощалися з літньою табірною зміною
21:41
Працівник НПП «Зачарований край» разом з дітьми прощалися з літньою табірною зміною

Добігає кінця перший місяць літа, а, отже, декотрі діти вже встигли трохи відпочити і оздоровитися – завершують свою роботу чергові зміни у літніх оздорових таборах. Отож і в районному оздоровчому таборі «Веселка», що на базі Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею, де відпочило близько сотні дітей з Іршавського району, підійшов час прощання.  За цей час діти познайомилися, подружилися, разом подорожували, вивчили речівки і пісні, брали участь у конкурсах і змаганнях. Час пролетів весело і цікаво! Діти побували у гостях у НПП «Зачарований край», ходили в походи в урочище «Камянка», що в Осої, їздили з екскурсією до Синевіра, щодня весело проводили своє дозвілля.

На офіційній церемонії з нагоди закриття табірної зміни кожна дитяча команда виступила із власним девізом, речівкою та піснею. У знак подяки вчителям та виховтелям табору діти танцювали і співали пісні. Може за час перебування у оздоровчому таборі діти трохи сумували за домівками, та коли прийшов час прощатися, - на очах у дітей виступали сльози, а на лицях проявлявся сум... Адже вихователі – працівники Ільницького СГЛ на час відпочинку дітей були для них і наставниками, і порадниками, і в деякій мірі батьками. Прощаючись, юні преставники кожного загону подарували своїм опікувальникам неординарні символічні листи-подяки, у яких намалювали своє бачення перебування у таборі, висловили подяку усьому колективу за тепло, порозуміння, підтримку, харчування і чистоту. А учительсько-виховацький склад та адміністрація школи на взаєм підготували символічні Подяки та грамоти дітям, котрі були найбільш активні: за толерантність, за скромність, за спортивні досягнення, за чуйність, за активність...

Серед запрошених гостей до слова запросили маму відпочиваючої дитини і працівника НПП «Зачарований кра», фахівця з екологічної освіти Ірину Попович, яка привітала дітей та дорослих із святом, хоча й трохи сумним, побажала дітям доброго відпочинку влітку, подякувала вихователям за щоденну турботу про своїх вихованців і запропонувала дітям, які побували у гостях у парку під час оздоровчої зміни і які бачили природу «Зачарованого краю» намалювати малюнки про парк і про ліс, щоб усі бачили дитяче сприйняття природи. А від імені директора парку І.М. Піняшко зазначила, що «двері» НПП «Зачарований край» завжди відчинені для кожного гостя, де всіх чекають ліс, природа і звірі!..

Завершальним став танець дітей та спільне фото на добру згадку. Адже завершилася тільки табірна зміна у одному з літніх оздоровчих таборів і сонячне літо ще триватиме, а справжня дитяча дружба, яка започаткована у таборі, не завершиться ніколи!

За матеріалами НПП "Зачарований край"

 

Переглядів: 525 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: