MENU
Головна » 2016 » Лютий » 26 » Профорієнтація старшокласників ліцею
15:41
Профорієнтація старшокласників ліцею

    Вибір майбутньої професії - це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації, отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей. Вступ до вищих навчальних закладів є для них важливим життєвим проектом, над яким майбутні абітурієнти працюють разом з вчителями та з адміністрацією.

    В. Шкловський казав, що "Життя як самоорганізація, життя - це ряд зусиль : ми бачимо мету, але не завжди бачимо дорогу."

    Традиційним у Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї є проведення зустрічей старшокласників із представниками вищих навчальних закладів України. У цьому році приємною несподіванкою стала зустріч старшокласників ліцею з випускником 2014 року нашого навчального закладу Марковцієм Сергієм Юрійовичем. Зараз він є курсантом другого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ у місті Київ. 

    Рядовий міліції Марковцій С.Ю. провів вагому профорієнтаційну роботу з учнями ІІІ та ІVкурсів. Він дав відповіді на чисельні запитання слухачів, цікаво розповів про органи внутрішніх справ, і академію, зокрема. Старшокласникам було продемонстровано відеофільм про академію, роздано інформаційні буклети.

    Всі вчителі завжди раді бачити своїх вихованців та колишніх випускників. Ми щиро радіємо за їхні успіхи !!!

   P.S. Нашими гостями на цьому тижні були також представники Мукачівського державного університету, Ужгородського національного університету та Східно-Європейського слов'янського університету.

    

Переглядів: 570 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: