MENU
Головна » 2017 » Лютий » 28 » Радіємо за наших манівців!!!
14:46
Радіємо за наших манівців!!!

    Мала академія наук України - це вагома ланка освіти учнівської молоді, яка з року в рік дає можливість обдарованим дітям проявити себе, представляючи на розгляд журі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН власне дослідження. Це перше наукове відкриття може бути зовсім крихітним, але воно потребує глибоких знань з безового предмета та вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості.

      Саме такою наполегливою, талановитою, ерудованою,цілеспрямованою ученицею є Вільчак Наталія разом із своїм науковим керівником, практичним психологом ліцею , Велиган Нелею Юріївною. Нещодавно вони поділилися своїми науковими доробками при захисті науково-дослідницьких робіт і в І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України і в секції "Соціологія"Наталка Вільчак була найсильнішою, а в ІІ етапі, змагаючись із гідними суперниками Закарпатської області, стала призером і здобула ІІІ місце. Тема науково-дослідницької роботи, над якою працювала наша  учениця разом із своїм науковим керівником була надзвичайно цікавою та актуальною, а саме, "Роль темпераменту в навчальній та трудовій діяльності". Захист наукової роботи супроводжувався презентаційними матеріалами, доповідь була змістовною, виступаюча вдало обгрунтовувала актуальність обраної теми, вільно володіла матеріалом наукової роботи, чітко відповідала на поставлені запитання.

    Вітаємо Наталку Вільчак та Нелю Юріївну Велиган з перемогою! Бажаємо їм віри в себе, натхнення, успіхів і подальших хороших здобутків у навчанні та роботі! 

                                   

    

Переглядів: 496 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: