MENU
Головна » 2019 » Травень » 27 » Робота рою ім.О.Данильченка протягом 2018 - 2019 н.р.
13:49
Робота рою ім.О.Данильченка протягом 2018 - 2019 н.р.

В Ільницькому спортивно - гуманітарному було проведено ряд заходів приурочених Дню Збройних сил України, а саме «Свято доблесті і мужності», яке підготували і провели вчитель Захисту Вітчизни Ісак Федір Федорович та педагог-організатор Староста Віта Олександівна, а допомагав їм у підготовці і проведенні рій ім.О.Данильченка. Між учнями 9 та 10 класів були організовані змагання, на яких вони продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку. Поки хлопці відпочивали, а журі підраховували бали – глядачів розважали дівчатка запальними танцями та піснями.

У рамках  Всеукраїнського тижня правових знань, 8 жовтня, учні 9 - 11 класів Ільницького спортивно - гуманітарного ліцею разом з учителями  завітали  до райдержадміністрації.
     Зустріли школярів в.о. керівника апарату РДА Федір Халак, в.о. начальника юридичного відділу Іршавської РДА Тетяна Попович та головний спеціаліст юридичного відділу РДА Тетяна Причина.

Перед тим, як  ознайомитися з роботою управлінь та відділів Іршавської РДА, ліцеїсти відвідали Іршавське відділення поліції, де ознайомилися з роботою чергової частини та в цілому роботою всього відділення.  Юні гості мали змогу почути корисну лекцію про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, яку їм прочитала інспектор ювенальної превенції Горзов Яна. Учні задавали різноманітні питання, на які отримали кваліфіковані відповіді. 

 

Ярмарок – це захід, який проводиться кожного року, а тому вже полюбився і його чекають з нетерпінням не тільки учні, а й батьки. Ретельна підготовка тривала декілька днів.

Усюди лунав святковий настрій. Залучені до акції батьки й учні були активні, веселі та трохи заклопотані. Кожний, хто приніс «смаколики», зробив свій внесок у добру справу. Захід відбувся на високому рівні, в доброзичливій, веселій атмосфері.Такі заходи залишають по собі приємні спогади та сприяють розвитку здібностей і талантів учнів, налагоджують співпрацю школи та батьків.Ніхто не пішов із осіннього ярмарку без заряду позитивних емоцій та гарного настрою.


З метою підвищення інтересу до вивчення фізики, збагачення кругозору та інтелекту учнів додатковими знаннями в Ільницькому спортивно – гуманітарному ліцеї було проведено інтелектуальну гру «Найрозумніший» серед учнів 9 – 10 класів (вчитель фізики Гелей Наталія Михайлівна).

Усі учні взяли активну участь у грі, показали обізнаність, виявили активність, уміння логічно мислити і знаходити вихід зі складних ситуацій, а різноманітні фізичні явища, досліди викликали неймовірне захоплення у молодших ліцеїстів.

 

Проведення операції "Чисте подвіря, вулиця, місто - чиста Українська земля.

 

Переглядів: 361 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: