MENU
Головна » 2016 » Квітень » 15 » Старшокласники розкривають таємницю Великого Долу та доводять істинність християнства
15:45
Старшокласники розкривають таємницю Великого Долу та доводять істинність християнства

    Сьогодні, як ніколи географічні знання потрібні кожному, оскільки доля Землі дедалі більше залежить від діяльності людей, від поведінки кожного з нас. Адже ми живемо в епоху глобалізації. Зростаючий швидкими темпами обсяг інформації, поява нових технологій в науці та на виробництві, збільшення ролі всесвітніх економічних, політичних, соціальних, культурних та інших форм відносин проникають у всі сфери діяльності, в тому числі й у географічну науку. Саме тому, вчитель географії Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею Дмитрук Вікторія Павлівна переконана, що навчальний процес треба будувати так, щоб знання стали фундаментом практичної діяльності, тобто були дієвими. Більше того, під час викладання географії Вікторія Павлівна застосовує такі форми і методи, які збуджують творчість учнів, створюють емоційне піднесення  викликають захоплення навчальним процесом.

    Переконливим свідченням цього є нещодавно проведені науково-практичні конференції  з учнями старших класів Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею.

    Тема  першої конференції – «Розкриття геологічних таємниць Великого Долу». Її метою було в дискусійній формі між геологами-теоретиками та геологами-практиками вияснити, до яких типів вулканів належать гірські хребти Великого Долу за типами вулканічних вивержень. Практики ознайомили учнів з  результатами дослідження лавових потоків, дали характеристику вулканічних вивержень та складу гірських порід.

    Не менш цікавою була   ще одна конференція, тема якої – «Наукові докази істинності християнства». Вікторія Павлівна поставила собі за мету на основі бібліо-археологічних наукових матеріалів доказати правдивість походження християнського віросповідання та достовірність Біблії. Під час конференції учні мали нагоду ознайомитися з релігійними поглядами Ньютона, Канта, Фарадея, Ломоносова,  інших видатних вчених та політичних діячів.

    Такі науково-практичні конференції є надзвичайно корисними для всіх, оскільки географічна освіта необхідна для розвитку відповідальних та активних громадян сьогодення і майбутнього світу.

Переглядів: 488 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: