MENU
Головна » 2017 » Листопад » 24 » Святкове відкриття футбольного поля.
23:21
Святкове відкриття футбольного поля.

 

Здоров’я – це ранок зі свіжим повітрям,
Це сонце, що гріє ласкаво й привітно.
Здоров’я – смак свіжих ягід дозрілих,
Це спорт, що дає нам наснагу і силу.


     Саме такими словами, 23 листопада ,в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї розпочалося свято, якого нема в жодному календарі - відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям для гри у футбол, волейбол, гандбол і великий теніс. Майданчик для ліцею – це не тільки радість для дітей, а й для її педагогічного колективу і, особливо, для її господаря – директора –Меренича Юліана Еміліановича, який приклав багато зусиль, щоб у дітей, з’явилася можливість цікаво та корисно проводити дозвілля, учні зможуть зміцнити своє здоров`я, загартовуватися та виховувати силу до перемоги.

     На заході були присутні керівництво району та села, дирекція і викладачі спортивно-гуманітарного ліцею, священики, учні, батьки, запрошені. Зустрічали гостей, що з’їхалися на свято, як годиться хлібом та сіллю,а відкриття майданчика символічно розпочали з гімну України,

     Право перерізати червону стрічку було надано голові Іршавської райдержадміністрації Олександру Горіну, голові районної ради Віктору Симканинцю та Ільницькогому сільському голові Василю Павлище. Після чого, відбулося освячення новозбудованого майданчика.

      Голова районної ради Віктор Симканинець побажав присутнім міцного здоров'я, мирного неба, благополуччя, злагоди в родинах, молоді - прислухатися до порад викладачів і батьків, цінувати докладені ними зусилля, досягати високих результатів у спортивних змаганнях і прославляти наш район в Україні та за її межами. Керівник району наголосив на співпраці обласних і районних органів влади.Вручив ліцеїстам футбольні м’ячі.

    Зі спортивною подією, місцевих мешканців привітав голова райдержадміністрації Олександр Горін, Ільницький сільський голова Василь Павлище, голова батьківського комітету Наталія Лендел та директор ліцею Юліан Меренич.

     За вагомий внесок у популяризацію спорту і здорового способу життя серед учнівської молоді, співпрацю з органами місцевого самоврядування, участь в громадському житті району, сумлінну роботу, активну життєву позицію грамотами і подяками районної ради нагороджено Юліана Меренича, Івана Шопу, Івана Волошиновського, Михайла Матішинця, Василя Кадара.

     З нагоди урочистого відкриття майданчика та в знак вдячності вихованці закладу підготували невеликий флешмоб, а також вітали гостей піснями.

Після офіційного відкриття на новому полі команда ліцеїстів та команда з числа учнів Ільницької ЗОШ І – ІІІ ст. зіграли перший матч, а розпочали його символічним ударом по м`ячу керівники району.

Ми, колектив Ільницького спортивно – гуманітарного ліцею , щиро дякуємо нашим шановним спонсорам за турботу та піклування про сьогодення і майбутнє підростаючого покоління!

Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

Хай вам всім Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла !

 

 

 

Переглядів: 477 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: