MENU
Головна » 2018 » Грудень » 13 » Свято доблесті і мужності!
16:39
Свято доблесті і мужності!

6 грудня відзначається День Збройних Сил України – це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Тому і наш ліцей просто так не оминув цю дату.

З нагоди цієї дати в Ільницькому спортивно - гуманітарному було проведено ряд заходів приурочених Дню Збройних сил України, а саме «Свято доблесті і мужності», яке підготували і провели вчитель Захисту Вітчизни Ісак Федір Федорович та педагог-організатор Староста Віта Олександівна, а допомагав їм у підготовці і проведенні рій ім.О.Данильченка. Між учнями 9 та 10 класів були організовані змагання, на яких вони продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку. Поки хлопці відпочивали, а журі підраховували бали – глядачів розважали дівчатка запальними танцями та піснями.

Цього року на святі було напрочуд людно, тому ,що до нас у заклад завітали вихованці Іршавського Райцпр разом з своїми керівниками.

Всі учасники проведених заходів зрозуміли основне – тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.

Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі Україні. Українські юнаки повинні бути свідомим, що проходячи службу в армії, вони стають захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного села чи міста, де проходило дитинство чи юність.

Переглядів: 465 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: