MENU
Головна » 2015 » Липень » 23 » ТАБІР ВІДПОЧИНУ 2015 - "ВОДОГРАЙ"
12:11
ТАБІР ВІДПОЧИНУ 2015 - "ВОДОГРАЙ"

     Дитинство - найчудовіша пора в житті. Одні з найкращих моментів дитинства, безумовно, пов'язані з іграми та розвагами. Оптимальний час для цього - канікули. Правильно організований дитячий відпочинок принесе масу приємних, незабутніх вражень вашому чаду. Бачити свою дитину радісною, зробити її щасливою - чи не цього прагнуть всі батьки? Провести літні канікули вдома, коли всі однолітки в таборі, на морі або в лісі, погодьтеся, не найкраща перспектива для дитини. Згадайте себе у їхньому віці!

   

 Літо - золотий час для дітей, який асоціюється з канікулами, сонцем, морем та розвагами. Де провести канікули, щоб відпочинок приніс дитині радісні емоції та надовго зарядив енергією літа? Найкраще місце - дитячий табір. 

 

  Цього року на базі Ільницького спортивно – гуманітарного ліцею знаходиться районний  табір відпочинку « Водограй» з цілодобовим перебуванням. Вихователями  табору є одні з найкращих педпрацівників ліцею: Ісак Ф.Ф. – начальник табору, Гелей Н.М., Лендєл.Н.І., Керестей  С.Ю., Васильєва В.П, Кеню Г.В., Ромочівська М.Ф. – вихователі.

   

 У таборі були сформовані три загони: «Українці», «Кока – кола», «Веселка». Наші вихованці мають надзвичайно насичену програму: спортивні ігри та розваги, цікаві конкурси, інтелектуальні ігри, психологічні тренінги, майстер – класи,релаксія, екскурсії і, обов’язково, дискотеки.

     У першу неділю перебування спільними зусиллями вихователів та вихованців було проведено урочисте відкриття табору, на якому були присутні представники влади, відділу освіти, батьки.Загони підготували цікаву програму.

     Фоторепортаж з місця подій.

 

 

Переглядів: 946 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: