MENU
Головна » 2016 » Січень » 20 » Результативність науково-дослідницької роботи учнів ліцею
17:49
Результативність науково-дослідницької роботи учнів ліцею

    Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України є одним із провідних заходів МАН. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

    Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку.

    Щороку обдаровані учні Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею беруть участь у написанні  та захисті науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук у різних секціях.

    Цьогоріч троє учнів нашого ліцею взяли участь у відбірному  І етапі  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. За результатами проведення І етапу, який відбувся 14 січня 2015 року наші учні були відібрані для участі  в  обласному  етапі , який відбудеться у лютому 2016 року на базі Ужгородського національного університету.

    Цими яскравими зірочками ліцею  є наші випускники:

Довжанин Андрій, (секція "Українська література");

Шестак Неля, (секція " Релігієзнавство"). Тема науково-дослідницької роботи "Історія релігії та приходських храмів села Локіть, Закарпатської області";

Сакаль Ярослава, (секція "Соціологія"). Тема науково-дослідницької роботи "Професійна орієнтація - один з етапів формування готовності учнів до успішного вибору професії".

   Ми щиро радіємо за наших учнів і бажаємо їм успіхів та найкращих результитів у ІІ та ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

 

 

 

Переглядів: 456 | Додав: svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: