MENU
Головна » 2015 » Грудень » 18 » Тиждень природничих дисциплін у ліцеї
22:35
Тиждень природничих дисциплін у ліцеї

    З 14 по 18 грудня в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї був проведений тиждень природничих наук. Активними організаторами цього Тижня  були: голова методоб'єднання вчителів природничо-математичних дисциплін, учитель хімії  - Палош Тетяна Іванівна, заступник директора з виховної роботи, вчитель фізики - Гелей Наталія Михайлівна, вчитель географії та економіка - Дмитрук Вікторія Павлівна. У рамках Тижня проводилися цікаві заходи: ігри, конкурси, конференції, виставки.

   У понеділок,14 грудня, була проведена науково-практична конференція на тему "Хімія в повсякденному житті". Під час цього заходу учні переглядали презентації та дискутували на різні актуальні теми з організаторами конференції - вчителем хімії Палош Т.І та учнями 11 класу Довжанином Андрієм, Шестак Нелею, Ловска Оксаною, Симканинець Тетяною, Соколовою Оксаною, Білаком Олегом, Піголіциною Христиною.

  Такими ж цікавими та дотепними виявилися "Хімічні перегони" учнів 8 класу, під час яких приємно було присутнім спостерігати за жвавою та  цікавою грою, де діти демонстрували свої знання, не приховуючи емоцій.

    У середу, 16 грудня, учні 7 класу приємно вразили всіх своєю жагою до знань під час проведення "Посвяти в хіміки". Своєю активною роботою на уроці вони довели те, що гідні звання "Юних хіміків".  Найвищими балами були оцінені такі учні, як Воскресенський Даніель, Скраль Ярослава, Палько Романа, Шестак Олександра та Кормош Іван.

    Цього ж дня Гелей Н.М. провела інтелектуальну гру "Найрозумніший" з  учнями  5-7 класів, під час якої учасники показали хороші знання з основ наук,  і в завершальному турі переможцями стали Староста Василь (6 клас) - І місце,  Слюсаренко Ангеліна (6 клас) - ІІ місце, Трощак Михайло  (5 клас) - ІІІ місце.  Молодці!!!

    У четвер, 17 грудня, була проведена науково-дослідницька конференція "Народжені вогнем", яку підготувала вчитель географії Дмитрук Вікторія Павлівна з членами геологічного гуртка . Вікторія Павлівна дала змогу учням відчути себе мандрівниками, переконала всіх присутніх у тому, що "краще гір можуть бути тільки гори". Конференція мала на меті підвищити інтерес учнів до географічних знань, поглибити знання учнів з географії та геології, а також розвинути пізнавальні якості і творче мислення.

     У п'ятницю, 18 грудня, Гелей Н.М. провела з учнями 10-11 класів дуель-шоу "Хто зверху?" під час якого учні змагалися у кмітливості та спритності.  Крім того, у цей день  було проведено конкурс стінгазет, результати якого  будуть оголошені на загальноліцейній лінійці, 21 грудня 2015 року.

 

  

Переглядів: 708 | Додав: svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: