MENU
Головна » 2019 » Листопад » 20 » "Тютюн зїдає тебе живим.Кинь курити сьогодні!"
10:26
"Тютюн зїдає тебе живим.Кинь курити сьогодні!"

Третій четвер листопада – відзначається в світі як Міжнародний день некуріння, який щорічно проголошує Міжнародний союз боротьби з раком. Ідея цього дня – закликати людей відмовитися від куріння хоча б на день, щоб звернути їх увагу на те, що кожна викурена сигарета завдає шкоди їх здоров’ю.

Для України цей день – є особливо важливим. Україна займає 7-ме місце з кінця у списку 132 країн за рівнем поширеності куріння. У нас курить дві третини чоловіків (старше за 15 років) – 67% – та кожна 5-та жінка – 20%. За роки незалежності жінок, які курять, стало вдвічі більше! Це пояснюється появою жіночих сигарет та вишуканою рекламою, що привнесли з собою міжнародні тютюнові компанії, які зайняли 99% ринку.

Проблема відмови від куріння завжди залишається актуальною, особливо для тих, хто не може самостійно відмовитися від шкідливої звички.

Так, в Ільницькому спортивно - гуманітарному ліцеї, згідно річного плану роботи , було проведено ряд заходів, саме конкурс стінгазет «Тютюн зїдає  тебе живим"», учнівським самоврядуванням редакційним сектором було підготовлено реферати на тему: «Ми за здоровий спосіб життя». Класні керівники 5-11 клсів провели виховні години на цю тему. Психологом  проведено анкетування з учнями 6 – 11 класів на тему «Що являє собою тютюн» .

Переглядів: 478 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: