MENU
Головна » 2022 » Листопад » 21 » Твій друг – безпечний рух!
09:41
Твій друг – безпечний рух!

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.


          Тому щороку  в нашому закладі
 проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди, учні 5 – 6 -х класів здійснили екскурсію в Іршавську автомобільну школу. В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху, переглянули мультфільм і визначили  порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

Переглядів: 191 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: