MENU
Головна » 2021 » Листопад » 19 » Творімо добро разом!
11:21
Творімо добро разом!

       З метою привернення уваги суспільства до проблем найбільш соціально незахищених верств населення, поліпшення умов життя інвалідів, одиноких людей похилого віку, дітей-сиріт, внутрішньо переміщених осіб, щороку  проводиться акція "Милосердя" від Червоного Хреста .

     За нинішньої ситуації в Україні – громадянське суспільне і політичне протистояння, збройний конфлікт на сході, дестабілізації мирного плину життя у південних та центральних регіонах – увага кожної людини прикута до важливих, великих справ. Кожен з нас майже щодня стикається з ситуаціями, коли людям необхідна допомога: домедична, гуманітарна, психосоціальна чи, навіть проста людська чуйність. Більшість людей  здатні самотужки впоратись із власними проблемами і негараздами. Проте є багато і таких, яким потрібна системна допомога.

     Учні ліцею та педагогічний колектив також долучилися до участі в  акції "Милосердя", зібрали одяг, взуття, продукти харчування для надання адресної допомоги соціально-незахищеним верствам населення.

     Якщо кожен із нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на нашій землі стане більше!

Приєднуйтесь до нас і творімо добро разом!

Переглядів: 318 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 webster  
0
Приветствую. Я ищу себя и поэтому перебираю разные ниши: от смм до создания сайтов. Для меня важно изучать новые методы заработка денег.

Однажды я случайно наткнулся на данный ресурс https://vk.cc/calfzT этот сайт просто залежи полезной информации: уроков, обучалок, скриптов, баз данных и т.д. Неисправные ссылки постоянно обновляются и поддержка всегда готова ответить. Все сделано качественно.

Именно поэтому не пожалел денег и купил подписку. Вечная подписка обойдётся в 1000 руб. С тех пор неоднократно отбил потраченные на подписку деньги, скачав курсы стоимостью 1 - 8 тыс. за курс. А самое главное приобрёл новые знания и навыки.

Ім`я *:
Email *:
Код *: