MENU
Головна » 2015 » Січень » 28 » У здоровому тілі - здоровий дух!
16:19
У здоровому тілі - здоровий дух!

      Проблема здоров'я і фізичного виховання дітей особливо гостро постала на початку третього тисячоліття. Гуманізація освіти потребує якісно нового підходу до потреб дитини - навчання свідомого ставлення молодого покоління до збереження та зміцнення свого здоров'я.

      Приємною несподіванкою став візит т.в.о. голови Іршавської райдержадміністрації В.А.Симканинця та начальника відділу у справах молоді і спорту Іршавської РДА  Данканича А.В.до Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею.

       Виступаючи перед учнями, вони наголосили на тому, що заняття фізкультурою і спортом відіграють важливу роль у всебічному розвитку учнів. Пропаганда здорового способу життя серед учнів є важливою складовою у їх вихованні. Розповідаючи про минулі спортивні здобутки вихованців нашого навчального закладу, гості відмітили їх активну участь у спортивному житті району, області, країни. У своєму зверненні до учнів Віктор Андрійович та Андрій Васильович наголосили на тому, що заняття фізичною культурою і спортом повинні приносити учням ще й задоволення та насолоду, стати потребою особистості. З цією метою  вони  подарували  м'ячі для проведення тренувальних занять з футболу.

    Учні подякували гостям за чуйність, небайдужість,  готовність допомогти та підтримати підготовку молодого покоління до спортивного життя.  

 

Переглядів: 522 | Додав: khil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: