MENU
Головна » 2017 » Квітень » 6 » Участь ліцеїстів в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках 2017!»
16:16
Участь ліцеїстів в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках 2017!»

Лісівники НПП «Зачарований край» організовують та проводять заходи з посадки лісу, озеленення та благоустрою парків, алей, територій навчальних закладів, сіл районів. Крім головного заходу Акції – створення лісових насаджень, працівники парку проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи: уроки знань про ліси, пізнавальні екскурсії, зустрічі з учнівською молоддю, оголошено конкурс малюнків на лісову тематику. 

В останній день березня для працівники парку проводили посадку лісів за участі учнівської молоді Ільницького спортивно - гуманітарного ліцею. Працівники парку проводили майстер-класи з садіння дерев, живцювання та щеплення деревних порід, разом з учнями провели посадку порід крупномірного посадкового матеріалу: бука лісового, ялини звичайної, явора, черешні лісової, ясена звичайного, самшиту, берези. Директор НПП «Зачарований край» І.М. Піняшко відзначив, що залучаючи учнів до акції з посадки дерев, працівники парку надають молодому поколінню практичну додаткову можливість ознайомитись з особливостями ведення лісового господарства та кожному особисто долучитися до приємного процесу садіння дерев. Тому дуже важливим є саме такий підхід виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості учнівській молоді взяти участь у створенні лісів.

НПП «Зачарований край» закликає всіх долучитися до заходів Акції і посадити своє дерево та висловлює надію, що проведення Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках-2017» приверне увагу кожного громадянина до нашого спільного завдання – зберегти й примножити природні багатства рідної Землі. 

Переглядів: 557 | Додав: natalig | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: